Chalet Kolasin MontenegroLux apartman
Pogled na planine Dupleks
Kontakt
Položaj
Galerija Chalet Kolašin
Cjenovnik
crnogorski    english


Apartman sa dvije spavaće sobe (74m2)

Apartman sadrži dnevni boravak, veliku kuhinju, trpezariju i dvije spavaće sobe. Predviđen je za komforan boravak 3 do 5 osoba.


 


    
 


            


 


                           

U dnevnom boravku se nalaze kožna garnitura za 6 osoba sa trosjedom, na kojem kada se otvori, komotno mogu spavati dvije odrasle osobe i LCD televizor sa kablovskim programima.
Kuhinja je velika, opremljena frižiderom, mašinom za pranje suđa, šporetom, mikrotalasnom pećnicom, kuvalom, aspiratorom, posuđem i komplet priborom za 6 osoba. U trpezariji se nalazi veliki sto za 6 osoba.
Master spavaća soba sadrži king size bračni ležaj (180x200cm) i jedan standardni ležaj (90x200cm), noćne stočiće, peglu i dasku za peglanje, sef, ormar i LCD televizor sa satelitskim programima. Ovoj sobi pripada kupatilo površine 9m2, sa podnim grijanjem, velikom tuš kabinom, mašinom za pranje veša, vagom i fenom za kosu.
Mala dvokrevetna soba sadrži bračni ležaj (160x200cm) i jedan dodatni ležaj (90x190cm), ormar, police, LCD televizor sa satelitskim programima i kupatilo sa podnim grijanjem, tuš kabinom i fenom za kosu.

Posteljina i peškiri mijenjaju se po želji gosta.
Internet je besplatan.
Grijanje je automatsko, radijatorsko, sa mogućnošću podešavanja temperature za svaku prostoriju posebno.

Pušenje nije dozvoljeno.  Prijava boravka je od 13 do 22h, a odjava od 08 do 10h.


Parking je besplatan, a nalazi se na ulici ispred.