Chalet Kolasin MontenegroLux apartman
Pogled na planine Dupleks
Kontakt Položaj Galerija Chalet Kolašin
Cjenovnik
crnogorski     english


Apartman sa jednom spavaćom sobom (32m2)

Apartman sadrži dnevni boravak, mini kuhinju i trpezariju, kupatilo i spavaću sobu. Predviđen je za boravak 2 do 4 osobe, a idealan je za boravak 3 osobe.


     
 


   
 


       


  
 


 


   
 


   
 


    
   


                  
  


                  
  


Dnevni boravak je veoma udoban a sadrži sofa bed, na kojem kada se otvori, komotno mogu spavati dvije odrasle osobe, kao i LCD televizor sa satelitskim programima i nekoliko lokalnih programa.
Mini kuhinja je opremljena frižiderom, mašinom za pranje suđa, ravnom pločom za kuvanje, aspiratorom, mikrotalasnom pećnicom, kuvalom, kompletnim posuđem i priborom za 6 osoba.
U spavaćoj sobi se nalaze bračni ležaj (160x200cm) i standardni ležaj (90x200cm) sa antialergijskim jorganima, jastucima i prekrivačima i dušecima sa memorijskom pjenom, noćni stočići, otvoreni ormar, toaletni sto i stolica, kao i kupatilo sa tuš kabinom, podnim grijanjem, vagom i fenom za kosu.

Posteljina i peškiri mijenjaju se po želji gosta.
Internet je besplatan.
Grijanje je automatsko, radijatorsko, sa mogućnošću podešavanja temperature za svaku prostoriju posebno.Pušenje nije dozvoljeno. Prijava boravka je od 13 do 22h, a odjava od 08 do 10h.


Parking je besplatan, a nalazi se na ulici ispred.